“Jgn risau mama, kami adik beradik ada….” Ziana Zain tk tahan sebak ini berlaku.

Penyanyi, Ziana Zain tidak dapat menahan sebak sebaik sahaja menonton video kejutan yang merangkumi ucapan daripada empat orang anaknya.

Video tersebut ditayangkan ketika majlis sidang media pengumuman konsert solo Ziana Zain yang bakal berlangsung pada tahun hadapan.

Video itu dimulakan dengan ucapan anak pertamanya iaitu Muhammad Aiman.

Ucapan Aiman yang memberikan kata-kata semangat buat ibunya itu ternyata telah menyentuh hati Ziana sehingga penyanyi itu mengalirkan air mata sebaik sahaja mendengar suara anaknya.

“Aiman doakan mama konsert berjalan dengan lancar dan juga meriah. Jangan risau mama, kami adik beradik ada untuk support mama.

“Terima kasih mama kerana berada di sisi kami sejak kami kecil. Terima kasih untuk segalanya dan kami sayangkan mama,” ujarnya.

Ucapan itu kemudian disusuli dengan tiga orang lagi anaknya iaitu Muhammad Ammar, serta pasangan kembar, Muhammad Ariel dan Siti Nur Kaseh.

Saksikan video penuh ucapan tersebut di bawah:

 

Ziana Zain Konsert 2024 ditaja oleh CSA Academy, anjuran bersama Anuar Zain Network Sdn Bhd dan Ziana Zain Network Sdn Bhd serta dengan kerjasama Altus Prohouse.

Konsert itu akan menyaksikan gabungan hasil kreatif muzik dan pentas dari Aubrey Suwito sebagai pengarah muzik serta 16 orang pemuzik profesional manakala Jennifer Thompson berperanan sebagai pengarah konsert.

Sumber:gempak

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *