“Bismillah, Segala Titik Peluh Yang Dibina From Scratch Bersama Suami, Telah Dipindahkan Kepada Aisyah 100%…” – Aisyah Hijanah

Beberapa bulan yang lepas telah tular mengenai hubungan suami isteri Influencer terkenal, Aisyah Hijanah serta suaminya Alif Teega yang kini sudah berkahwin buat kali kedua bersama seorang Staf Hijanah bernama Fatin.

Tidak membuat apa-apa kenyataan mengenai status perkahwinan selepas isu melibatkan perkahwinannya itu tular, hari ini, Aisyah Hijanah telah memuat naik kenyataan berkenaan dengan harta miliknya bersama suami terhadap Syarikat Hijanah telah dipindahkan kepadanya 100%.

“Bismillah, segala titik peluh yang dibina from Scratch bersama suami, telah dipindahkan kepada Aisyah 100%…” – Aisyah Hijanah

Ramai rakan selebriti serta Influencer mengatakan bahawa jualan Hijanah angkat meningkat selepas ini, dan ramai juga yang menyokong tindakan Aisyah yang telah memindahkan segala hartanya bersama suami kepadanya. Ada juga yang mengatakan bahawa Aisyah memang seorang yang berfikiran jauh.

Lihat Posting di bawah:

Sumber: Instagram

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.