Salam Takziah!! Amyra Rosli Mohon Doa Orang Ramai, Begini Keadaan Terkini Suami Dan Anaknya!

Pelakon, Amyra Rosli berkongsi khabar duka apabila suaminya yang juga pelakon, Amar Baharin serta anak lelaki mereka, Aqeef Anaqi terpaksa dikejarkan ke sebuah hospital di Kuala Lumpur.

Alami Batuk Berpanjangan

Amyra dalam satu hantaran di Instagram menjelaskan bahawa suami dan anak lelaki mereka mengalami batuk yang berpanjangan, namun masih berada dalam keadaan yang baik.

“Superman & superboy saya tewas untuk raya 2023. Sorry sangat tak dapat datang untuk beberapa jemputan rumah terbuka.

Tetapi jangan risau diorang baik-baik sahaja cuma batuk berpanjangan.”-kongsi Amyra di Instagram

Memohon doa orang ramai agar Amar dan Aqeef cepat sembuh, Amyra turut meminta pengikutnya di Instagram untuk berkongsi tip untuk menyembuhkan batuk.

“Doakan kesembuhan untuk superman saya 🤲🏻🥰. Kalau ada tips untuk kurangkan/hilangkan batuk share okay.”-tulis Amyra lagi.

Video

Peminat Kongsi Petua

Perkongsian Amyra dihujani dengan komen peminat dan rakan selebriti seperti Fizo Omar dan Fendy Bakry yang menitipkan doa agar diberikan kesembuhan, malah ramai yang turut berkongsi petua yang boleh diamalkan oleh keluarga selebriti ini.

“Thank you Mommy paksa pergi hospital 😂😂.”-Amar Baharin

“Get well soon bratha…Aaaminn.”-Fendy Bakry

“Air reburan cengkih masak sampai nak warna macam teh tu. Dah suam perah lemon dan madu asli. Amalkan memang menjadi.”

“Doktor ada bagitahu saya… Batuk memang ambik masa yang lama nak untuk sembuh. Cuba cari air kelapa laut. Baik untuk sembuhkan batuk InsyaAllah.”

Sumber Murai!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*