” First time tengok pengantin pegang purse, biasa bunga tangan.. ” – Netizen

Sebagaimana yang dijadualkan, malam ini adalah majlis persantapan diraja buat pasangan pengantin baru, Duli Yang Teramat Mulia Pengiran Muda Abdul Mateen dan isterinya, Yang Mulia Dayang Anisha Rosnah. Baru sahaja sebentar tadi, perarakan masuk Pengantin Diraja ini ke majlis tersebut.

Meninjau akaun Instagram Inaijari dan Tiktok Ohbulan, telah dikongsikan suasana ketika majlis ini berlangsung. Putera Mateen kelihatan begitu segak dan bergaya dalam persalinannya berwarna hitam. Manakala Dayang Anisha pula tampil anggun menggayakan gaun labuh berwarna putih berkerlipan.\

Sama cantik sama padan, pasangan pengantin diraja ini kelihatan gembira dan tersenyum sahaja kepada semua tetamu yang hadir sepanjang perjalanan memasuki ke dewan santapan. Melihat dekorasi dewan, dihiasi dengan bunga-bungaan, ianya kelihatan sangat menarik.

Di segenap ruang dan meja santapan dihiasi dengan bunga-bungaan yang berwarna-warni. Tidak disangkalkan lagi, majlis perkahwinan diraja Putera Mateen dan Dayang Anisha ini adalah wedding of the year. Segalanya tnampak cantik dan sempurna untuk semua majlis istiadat.

Jom tonton video di bawah :

 

 

 

Ribuan tanda suka telah pun direkodkan untuk perkongsian ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet yang dapat kami kongsikan :

” Fall in love la tengok, tersuka pulak tengok dayang anisha ni lah. Cantik dia lain dari yang lain.. tak payah nk pegang bunga besar-besar.. simple tapi elegent je.. ”

” Satu pernikahan yang hebat.. Banyak royal dari Asia menghadiri wedding prince mateen dan dayang anisha. Memang layak digelar wedding of the year.. ”

” Cantiknya Dayang Anisha, dress dia sumpah terpaling lawa. Cantik berkilau-kilau.. sama cantik sama padan.. ”

” Simple je semua baju dia warna putih.. Cantiknya dress kali ni, lagi bertambah-tambah seri pengantin tu.. ”

” Ist time tengok pengantin pegang purse, biasa bunga tangan. Cantiknya weh, aku yang perempuan pun jatuh cinta tengok wife Putera Mateen ni.. ”

” Baju ni lawa sangat.. dayang anisha pun tak payah makeup tebal-tebal dah sedia cantik. Suka tengok pengantin terpaling simple ni.. gorgeous betul.. ” 

” Perfect betul majlis Putera Mateen dan Dayang Anisha ni. Segalanya cantik dan menawan, pengantin memang handsome dan jelita, plus semua busana pengantin memang wow sangat.. ”

Majlis santapan diraja yang pasti akan diingati oleh semua tetamu yang hadir. Tak jemu memandang pengantin diraja yang simple namun tetap menawan. Majlis penutup untuk perkahwinan Putera Mateen dan Dayang Anisha dan didoakan semoga pasangan ini bahagia selamanya.

 

Sumber : IG Inaijari, Tiktok Ohbulan

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.