Ain Edruce punya pasal.. Ustaz Wadi malu sebab duduk paling depan.. Rupanya Ini sebabnya Ustaz Wadi balik awal..

Tular sebuah video memaparkan gelagat pengacara Ain Edruce bersama rakan-rakan selebriti lain menjerit meminta pasangan pengantin untuk bercium ketika Dini Schatzmann sedang menyarungkan cincin kepada Janna Nick.

Menerusi perkongsian seorang pengguna di TikTok, Ain dan beberapa tetamu lain sedang menjerit ke arah satu sama lain yang ditujukan kepada pasangan mempelai tersebut.

“Kiss now, we want kiss, cium,” katanya.

@freakbellaz Kemain ha ain edruce sampai nak terkeluar anak tekak tu 🤣🤣🤣😭 #jannanick #janna #dinischatzmann #kahwin #ainedruce #jannanickerfans ♬ Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

Di ruanngan komen, beberapa netizen terhibur melihat gelagat Ain dan tetamu lain yang menggamatkan suasana majlis resepsi Janna dan Dini.

Namun begitu, ramai netizen membanjiri komen dengan mengaitkan kejadian tersebut dengan kehadiran penceramah Ustaz Wadi Annuar ke majlis tersebut.

Malah, ada juga yang mengatakan gelagat segelintir tetamu seperti tidak menghormati kehadiran pendakwah bebas berkenaan.

“Malunya aku Ustaz Wadi ada lagi kat situ aku pula yang malu. Okay aku dah faham keadaan macam mana yang Ustaz Wadi cakapkan tu.

“Aduh kesian ustaz, mesti tak selesa sangat. Patutlah Ustaz Wadi Annuar balik awal,” komen netizen.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*