Video Dan Gambar Sekitar Majlis Resepsi Nad Zainal Dan Ungku Ismail Curi Perhatian Warganet. Alahai Berseri-Seri Sungguh Pengantin Lama Ni. Rare Betul Bersanding Dengan Anak-Anak. Siap Ada Anak Ayam Join Bersanding, Hehe !!

Setelah lebih setahun melayari bahtera perkahwinan bersama Ungku Ismail Aziz, pelakon kecil molek Nad Zainal mengadakan majlis resepsi perkahwinannya. Sebelum ini, Nad dan Ungku Ismail hanya mengadakan majlis akad nikah dan menyelesaikan perkara yang wajib dahulu iaitu ijab qabul.

Meninjau akaun Instagram Nad Zainal, telah dikongsikan gambar dan video majlis resepsi mereka. Memilih busana songket, Nad dan Ungku Ismail kelihatan begitu berseri-seri sekali. Setelah 1 tahun, 1 bulan dan 1 hari, terlaksana juga majlis resepsi yang meriah ini.

Nad juga ada memuatnaik video yang memaparkan suasana ketika anak-anaknya, Fahad Ibrahim dan Budi Kalsom turut sama bersanding di atas pelamin. Bukan selalu dapat melihat majlis resepsi sebegini, anak-anak pun turut sama meraikan mama dan abah mereka.

Apa yang mencuit hati adalah kapsyen Nad yang mengatakan ada ‘ anak ayam ‘ turut sama bersanding bersama mereka. Rupanya itu adalah anak patung Budi yang dibawa bersama-samanya. Alahai Budi, tak tinggal tau ‘anak ayam’ dia tu. Ingatkan anak ayam betul lah tadi, hehe.

Jom baca perkongsian di bawah :

Jom tonton video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nad Zainal Nadi Kesuma (@nad.zainal)

Ungku Ismail juga ada berkongsikan gambar persandingannya bersama Nad di akaun Instagram miliknya.

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 30 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Muu cantik sangat.. congratulation again both of you. Dia tak tungggu ekhhhh gambar raw dia bagi haha.. ”

” Congratulations on both of you lovebirds. And thankyou so much nad.zainal & ungkuismailaziz for having us as your special doorgifts.. Majlis resepsi sangat klasik cantik eksklusif betul.. ”

” Wowwww tahniah semoga kekal perkahwinan ini hingga ke jannah.. cantiknya color baju mcm ni.. elegent dan menarik sangat.. ”

” Ya Allah Budi haha, anak ayam tak tinggal okey haha. Jarang2 anak dapat join mak bersanding… Hahahha tu yg dorg nak gak.. ”

” Hehe baby x akan question dh.. kenapa gambar kawin dia xde … cantik nad.. Memula ingt nad refer anak dia anak ayam.. baca komen baru nampak hahha. Harula dik.. xpenah dibuat org.. ”

” Benda da jadiïi .. tak boleh kata apa daa.. untung lah anak ayam naik pelamin sekali bergambar haha.. budi budi, buat hal betul.. ”

” Dik budi hahaha.. sekali baby chicken pun dia angkut sekali eh ish lah cutenya.. anak ayam pun nak join bersanding.. ”

” Anak ayam pun nak ada kenangan juga nanad haha.. comelll terselit anak ayam situ.. kenangan tu.. tak pernah dibuat orang hehe.. ”

Hai lah Budi, bertuah betul lah ‘ anak ayam ‘ itu dapat bersanding dan ada gambar kenangan bersama. Comel je ‘ anak ayam ‘ terselit di celah-celah Budi dan Nad tu. Apa-apa pun, tahniah Nad atas majlisnya dan semoga terus bahagia bersama Ungku Ismail dan anak-anak tersayang.

Sumber : IG Nad Zainal, IG Ungku Ismail Aziz

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*