” Alhamdulillah, sampai jodohnya. Sama cantik dan sama padan.. ” – Netizen

Pengiran Muda ‘Abdul Mateen Bakal Berkahwin Dengan Gadis Pilihannya. Sama Cantik Dan Sama Padan Pasangan Ini. Tahniah Diucapkan !!

Meninjau ke akaun Instagram Eh Malaysia, perkongsian terbaru mengenai Pengiran Muda’ Abdul Mateen bakal berkahwin telah meraih perhatian ramai. Prince Mateen bakal mendirikan rumahtangga pada tahun hadapan bersama Yang Mulia Dayang Anisha Rosnah binti Adam.

Majlis perkahwinan pasangan Diraja ini akan bermula pada 7 Januari 2024 dan akan berlangsung selama 10 hari. Berita gembira ini turut disiarkan di siaran berita TV Brunei beserta jadual perjalanan perkahwinan pasangan sama cantik dan sama padan ini.

Perkongsian berita ini bukan sahaja menjadi berita gembira buat rakyat Brunei malah negara jiran Malaysia juga tidak sabar menantikan majlis perkahwinan pasangan ini. Pasangan ini dikhabarkan sudah mengenali sejak dari kecil lagi.

Perkongsian berita ini telah menerima lebih ribuan tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Pastinya ramai wanita di luar sana juga yang agak kecewa dengan berita ini kerana Prince Mateen sememangnya mempunyai ramai peminat.

Jom lihat perkongsian di bawah :

 

 

Di ruangan komen, ramai yang mendoakan agar dipermudahkan segala urusan buat pasangan ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Siapa bakal wife dia perempuan yg selalu dengan dia tu ke.. Oh my mateen.. Siapa kah yg bertuah itu.. Hehe.. okay noted dah,tau tarikh n process full.see u in brunei.. “

” Alhamdulillah smpai jodoh dgn anisa.. Sama cantik sama padan orang kata.. Hppy nya tak sbar nak tengok Anak raja kita.. “

” Yeay finally, ramai peminat dia.. Sama cantik sama padan .. Congratulations Prince Mateen and Anisha .. semoga dipermudahkan urusan.. “

” Alhamdulillah … semoga yang baik baik buat keduanyaa… kahwin sudah prince mateen.. Its sokay we still hve his’s lil brother prince wakeel.. “

” Maka ramai2 lah yg google nama istri nya hahahaha bye matinn.. Tak juga hensem . Tapi manis senyuman dia … apapun tahniah putera mateen.. “

” Finally kawen juga anisya mmg cantik dua2 helok sesuai sgt .. ank sultan yg lelaki ni pling hndsome dan moga bhgie smpi syurga abadi.. “

” Alhamdulillah Tahniah semuga ape yg dirancang Akan berjalan dgn izin Allah Aamiinn.. alhamdulillah for the both of you tmski and anisha i pray to allah to bless your marriage amen .. “

Pastinya meriah dan gilang gemilang majlis pasangan ini. Tahniah diucapkan kepada Prince Abdul Mateen dan pasangan, semoga bahtera perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke jannah dan dikurniakan cahaya mata yang comel-comel. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eh Malaysia, rtbnews, Prince Mateen

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.